mkfe belföldes munkacsoport
Belföldes Munkacsoport alakult
2018-09-25
Scania sms kampány
2019-01-10

Negyedévszázada a vevők szolgálatában

áruszállítás, fuvarozás, gégénytransz, 25 éve
"A 25 éves kereskedői, a 20 éves szállítmányozói tapasztalat, és a folyamatosan frissített szaktudás garantálja az ügyfelek legjobb kiszolgálását."

- Édesanyám, Gégényné Pfeffer Mária indította el 1993-ban a vállalkozást Gávavencsellőn, raschel zsákok forgalmazásával - részletezi Gégény Tamás. - Folyamatosan bővült a vevőkörünk, így megyénk mellett Borsod-Abaúj-Zemplénből és Hajdú-Biharból is jönnek a megrendelések.

(kattintson a képre!)
A versenyelőnyünk az volt a nagy cégekkel szemben, hogy kevesebb dolgozóval költséghatékonyabban tudtunk működni, hiszen nagyon sok munkát mi magunk, házon belül oldottunk meg. Egyre jobban fellendült a kereskedelem, a nagy mezőgazdasági cégek egyre jobban igényelték, hogy a megrendelt termékeket el is fuvarozzuk. Vevőink egy része az évek folyamán a zöldség és gyümölcsről átállt a kukorica és gabona termesztésre, így kibővítettük a tevékenységünket hazai műtrágyák forgalmazásával is.

- Sok cég próbálta saját járművel megoldani a szállításokat, de nem volt gazdaságos, mivel az őszi és a tavaszi időszakban voltak csak ki- használva a kamionok, az ezzel járó költségek, munkaerőigények, karbantartás viszont egész évben felmerülnek. Ráadásul folyamatosan meg kell felelni az egyre szigorúbb, speciális fuvarozási előírásoknak, szabályoknak is. Ezeket a terheket mi levesszük a megrendelőink válláról, és így a fő tevékenységükre tudnak összpontosítani, és kiszá- míthatóbb költségekkel tudnak tervezni.

A Gégény Transz így már két évtizede kínál színvonalas, minőségi szállítmányozói és fuvarozói megoldásokat saját flottájával, felkészült szakembergárdájával. A magas szakmai tudásnak, a vevőorientált hozzáállásnak köszönhető, hogy a megyében egyik piacvezető lett raklapos és bigbag-es áruk szállítására specializálódva.
- A jármúparkunkat folyamatosan bővítjük az egyre nagyobb piaci igények miatt, jelenleg 27 kamionunk áll a vevők rendelkezésére Elkötelezett Scania fuvarozók vagyunk. ADR, azaz veszélyes áruk fuvarozására is van engedélyünk, melyet veszélyes áruszállítási biztonsági tanácsadó koordinál. Gépkocsivezetőinket folyamatosan oktatjuk, továbbképezzük.

Úgy gondolom, hogy racionális költséggazdálkodással, minőségi, pontos szolgáltatással, műszakilag megbízható flottával és a partnerek igényeinek szem előtt tartásával lehet megmaradni ezen a piacon. Nagy gondot fordítunk a tisztaságra, a gyors információáramlásra, melyet a járművekben lévő online GPS rendszer biztosít, valamint a hibátlan műszaki állapotra, melyet a Scania márkaszerviz végez. Arra törekszünk, hogy megrendelőink igényeit, elvárásait mindig maximálisan ki tudjuk elégíteni.

Számunkra az a fontos, hogy az áru a megfelelő helyen, megfelelő időben, megfelelő minőségben és mennyiségben érkezzen meg. Nagyobb mennyiség megrendelésekor kedvezményesen szállítjuk a megrendelt árut megyénkben. Felmerült az igény, hogy az év vége felé megvásárolt termékeket márciusig raktározzuk el, így szeretnénk a raktározási kapacitásunkatis növelni. Továbbra is a keve- sebb kockázat, kisebb haszon elvét követem, hiszen még évek múlva is belföldi fuvarozó szeretnék lenni.

    Küldje el üzenetét, kérdését!


    Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat