áruszállítás, fuvarozás, gégénytransz, 25 éve
Negyedévszázada a vevők szolgálatában
2018-12-19
Példaértékű együttműködés
2019-09-16

Scania sms kampány

Nagy hangsúlyt fektet a Scania az ügyfelektől érkező visszajelzésekre.

Legyen szó akár az új fülkecsalád kényelmét és funkcionalitását érintő véleményekről vagy akár a márkaszervízben tett látogatás alkalmával igénybe vett szolgáltatások minőségéről adott értékelésről!

Idén nyáron indította útjára a Scania Hungária Kft. az SMS-kampányát, amely során havonta egy alkalommal százeurós Truck Gear vásárlási utalvánnyal ajándékozza meg az SMS-re választ adók közül azt az egy szerencsés nyertest, aki csupán pár kattintással válaszol a neki feltett kérdésekre. Augusztusban, Gégény Tamás E.V. -nak kedvezett a szerencse, így Ő vehette át a százeurós vásárlási utalványt. Az esemény a Scania Magyarország 2018/3 számában kapott publicitást.
Az üzenet a szervízben tett látogatást követően érkezik az ügyfelek telefonjára. Megéri a fáradságot, ugyanis a Scania kollekció értékes ajándéktárgyai vagy ruházati cikkei minden alkalomra megfelelő kiegészítőként szolgálhatnak.
A szervízben szerzett tapasztalatokra vonatkozó kérdésekre adott válaszok mindegyike fontos a Scania számára. Nem határoz meg jó vagy rossz válaszokat. Annak sem kell csüggednie, aki eddig még nem vett részt a kampányban, ugyanis az a következő évben is folytatódik.

    Küldje el üzenetét, kérdését!


    Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat