Cégtörténet


A Gégény Trans egy 100% magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás. Cégünk alapításától, azaz 1998. évtől fogva fuvarozással foglalkozik. Kezdetben egy járműszerelvénnyel, jelenleg 38 db-os flottával végezzük fuvarfeladatainkat. Fő tevékenységünk a műtrágya, mezőgazdasági felhasználású anyagok fuvarozása, melyet kis tételben telephelyünk, Gávavencsellő környékén forgalmazunk is. A megyében piac vezető műtrágya fuvarozók vagyunk, raklapos és bigbag-es áruk szállítására vagyunk specializálva.
Fuvarozási tevékenységünk során ponyvás szerelvényeinkkel műtrágyát, építőipari termékeket, konzervet, üvegárut, vetőmagot, vas és acélárut, valamint papír áru szállítását végezzük. Az ADR-es áruk szállításában aktív szerepet vállalunk, mely áru fuvarozásához cégünk rendelkezik a megfelelő engedélyekkel. Eme tevékenységet veszélyes áruszállítási biztonsági tanácsadó koordinál. Gépkocsivezetőink az ehhez szükséges bizonyítványok birtokában, több éves szakmai tapaztalattal végeznek pontos, precíz munkát.

A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületében, az Árufuvarozói Tanács elnöke vagyok. Elsődleges célunk a magyar belföldi fuvarozó vállalkozók versenyképességének megőrzése, miközben a gépjárművezetők munkakörülményeinek javítását is a szívünkön viseljük.(MKFE.hu)
Gépparkunk jelenleg 38 db Scania és 1 db MAN típusú szerelvényből áll, de az ezt meghaladó igényeket alvállalkozóink erőforrásaival is kitudjuk bővíteni. Korábban csak belföldre szakosodtunk, de az elmúlt év törekvéseinek eredményeként kiléptünk a nemzetközi fuvarpiacra. Büszkék vagyunk a fuvarozásban elért eddigi sikereinkre, de a fejlődés természetesen nem állhat meg. Kitűzött célunk, hogy további magasságokba emeljük cégünket.

Jelenleg a tulajdonosok mellett, 3 kolléga foglalkozik fuvar szervezéssel. 1 kolléga pénzügyi vezetőként, 1 kolléga irodavezetőként látja el a napi feladatokat, biztosítva azt a háttér munkát, ami a gördülékeny munka nélkülözhetetlen alapja. 38 fő sofőr kolléga rója az utakat és teljesíti megbízóink feladatait, ezzel is öregbítve cégünk hírnevét. A szakmai gárda széles körű szaktudásának és kitartó munkájának volt köszönhető, hogy a cég megbízóink elégedettségére évről évre meg tudta őrizni rugalmasságát, megbízhatóságát.

Természetesen a változás, a fuvarpiaci igények felmérése, követése elengedhetetlen egy dinamikusan működő, fejlődő cég életében. Igyekszünk felmérni megbízóink igényeit és számukra a legmegfelelőbb fuvarozási módot, hogy költséghatékony megoldást ajánljunk.
Számunkra az a fontos, ami Önnek is, hogy áruja a megfelelő helyen, megfelelő időben, megfelelő minőségben és mennyiségben érkezzen meg.
parallax background

Környezet-, és minőségirányítás

Egy vállalkozás hírnevét rövid s hosszútávon a megbízhatóság, az általa nyújtott szolgáltatás minősége és vevőinek megelégedettsége határozza meg. A szállítmányozási piacon magas színvonalú szolgáltatást kell nyújtanunk ahhoz, hogy a szakmai körökben, a továbbiakban is elismert piaci résztvevők legyünk. Főtevékenységünk a fuvarozás, és nagy gondot fordítunk a járműveink tisztaságára, azok folyamatos, külső és belső terének tisztán tartására. Flottánkat kamion mosó lelkes szakemberek varázsolják újjá.

Cégünk legfőbb célkitűzéseit az alábbiakban határozta meg:
- Megrendelőink, partnereink szállítmányozási tevékenységünkkel támasztott követelményeinek, igényeinek és elvárásainak való maximális megfelelés.
- Munkatársaink folyamatos képzése, szolgáltatásaink a lehető legkorszerűbb elvégzése érdekében.

Szállítmányozás


Cégünk legdinamikusabban fejlődő és legrégebbi tevékenysége a fuvarozás, szállítmányozás.

A cég már 1998. évi alapítása óta foglalkozik belföldi szállítmányozással. A teljes mértékben magántulajdonban lévő vállalkozásunk székhelye Gávavencsellőn található, Nyíregyháza közelében, ahol szintén rendelkezünk irodával, telephellyel. Kezdetben a tulajdonosok, majd az őket segítő profi szakmai gárda precíz és kitartó munkájának volt köszönhető, hogy a cég megbízóink elégedettségére évről évre meg tudta őrizni rugalmasságát, precíz munkavégzését, megbízhatóságát.
Természetesen a változás, a fuvarpiaci igények felmérése, követése elengedhetetlen egy dinamikusan működő, fejlődő cég életében. Igyekszünk felmérni megbízóink igényeit és számukra a legmegfelelőbb fuvarozási módot, költséghatékony megoldást ajánljuk. A géppark átlagéletkora 4-5 év között mozog. Járműveink online GPS rendszerrel felszereltek, mely folyamatos, gyors információáramlást biztosít a fuvarszervező kollégák felé. Számunkra az a fontos, ami Önnek is, hogy áruja a megfelelő helyen, megfelelő időben, megfelelő minőségben és mennyiségben érkezzen meg. / Szállítmányozói felelősségbiztosítás, CMR és belföldi fuvarozói árukár felelősségbiztosítás, 10 millió Ft -ig. /

Értékek, minőség

Cégünk a szolgáltatások magas színvonalának biztosítása érdekében nagy hangsúlyt fektet munkatársai és beszállítói kiválasztására és képzésére. A cég a vevők elégedettségét folyamatosan nyomon követi, a reklamációk rendezésére kiemelt figyelmet fordít. A 25 éves szakmai tapasztalat és a folyamatosan frissített szaktudás garantálja az ügyfelek legjobb kiszolgálását. A megbízó árujának biztonságos továbbításával, kezelésével kapcsolatosan a Gégény Tamás E. V. teljes körű vagyon- és felelősségbiztosítási formákkal rendelkezik. Az infrastrukturális háttér rendszeres karbantartása, felügyelete mellett kiemelt figyelmet kap az adatbiztonság.