Cégtörténet


A Gégény Tamás E.V., mint cég, egy rendkívül dinamikusan fejlődő vállalkozás, mely alapításától, azaz 1998. évtől fogva fuvarozással, szállítmányozással foglalkozik. Fő tevékenységünk a műtrágya, mezőgazdasági felhasználású anyagok fuvarozása, melyet kis tételben telephelyünk, Gávavencsellő környékén forgalmazunk is. A megyében piac vezető műtrágya fuvarozók vagyunk, raklapos és bigbag-es áruk
szállítására vagyunk specializálva. Szezonon kívül egyéb más fuvarokat is vállalunk. ADR – veszélyes áruk fuvarozására is van engedélyünk, mely tevékenységet veszélyes áruszállítási biztonsági tanácsadó koordinál. A sofőrök részére ez a tevékenység ADR vizsgához kötött. A gépkocsivezetőket évente oktatjuk, tovább képezzük a szinten tartás és a folyamatosan változó szabályok miatt.

A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének küldöttje vagyok. Büszke vagyok arra, hogy a megye kisebb fuvarozói bennünket keresnek meg ügyes bajos fuvarozási, elszámolási kérdésekkel. (MKFE.hu)
Gépparkunk jelenleg 38 db Scania és 1 db MAN típusú szerelvényből áll, de az ezt meghaladó igényeket alvállalkozóink erőforrásaival is kitudjuk bővíteni. Szerelvényeink átlagéletkora 4-5 év között mozog, melyeket folyamatosan fiatalítunk. Járműveink online GPS rendszerrel felszereltek, melyek folyamatos, gyors információáramlást biztosítanak a fuvarszervező kollégák felé. Scania típusú vontatóinkat és Krone illetve Schwarzmüller pótkocsiinkat nyíregyházi, tiszaújvárosi és debreceni márkaszervizekben szervizeljük, javíttatjuk. 

Jelenleg a tulajdonosok mellett, 3 kolléga foglalkozik fuvar szervezéssel. 1 kolléga pénzügyi vezetőként, 1 kolléga irodavezetőként látja el a napi feladatokat, biztosítva azt a háttér munkát, ami a gördülékeny munka nélkülözhetetlen alapja. 38 fő sofőr kolléga rója az utakat és teljesíti megbízóink feladatait, ezzel is öregbítve cégünk hírnevét. A szakmai gárda széles körű szaktudásának és kitartó munkájának volt köszönhető, hogy a cég megbízóink elégedettségére évről évre meg tudta őrizni rugalmasságát, megbízhatóságát.

Természetesen a változás, a fuvarpiaci igények felmérése, követése elengedhetetlen egy dinamikusan működő, fejlődő cég életében. Igyekszünk felmérni megbízóink igényeit és számukra a legmegfelelőbb fuvarozási módot, hogy költséghatékony megoldást ajánljunk.
Számunkra az a fontos, ami Önnek is, hogy áruja a megfelelő helyen, megfelelő időben, megfelelő minőségben és mennyiségben érkezzen meg.
parallax background

Környezet-, és minőségirányítás

Egy vállalkozás hírnevét rövid s hosszútávon a megbízhatóság, az általa nyújtott szolgáltatás minősége és vevőinek megelégedettsége határozza meg. A szállítmányozási piacon magas színvonalú szolgáltatást kell nyújtanunk ahhoz, hogy a szakmai körökben, a továbbiakban is elismert piaci résztvevők legyünk. Főtevékenységünk a szállítmányozás, és nagy gondot fordítunk a járműveink tisztaságára, azok folyamatos, külső és belső terének tisztán tartására. Flottánkat a polgári kamion mosó lelkes szakemberei varázsolják újjá.

Cégünk legfőbb célkitűzéseit az alábbiakban határozta meg:
- Megrendelőink, partnereink szállítmányozási tevékenységünkkel támasztott követelményeinek, igényeinek és elvárásainak való maximális megfelelés.
- Munkatársaink folyamatos képzése, szolgáltatásaink a lehető legkorszerűbb elvégzése érdekében.

Szállítmányozás


Cégünk legdinamikusabban fejlődő és legrégebbi tevékenysége a fuvarozás, szállítmányozás.

A cég már 1998. évi alapítása óta foglalkozik belföldi szállítmányozással. A teljes mértékben magántulajdonban lévő vállalkozásunk székhelye Gávavencsellőn található, Nyíregyháza közelében, ahol szintén rendelkezünk irodával, telephellyel. Kezdetben a tulajdonosok, majd az őket segítő profi szakmai gárda precíz és kitartó munkájának volt köszönhető, hogy a cég megbízóink elégedettségére évről évre meg tudta őrizni rugalmasságát, precíz munkavégzését, megbízhatóságát.
Természetesen a változás, a fuvarpiaci igények felmérése, követése elengedhetetlen egy dinamikusan működő, fejlődő cég életében. Igyekszünk felmérni megbízóink igényeit és számukra a legmegfelelőbb fuvarozási módot, költséghatékony megoldást ajánljuk. A géppark átlagéletkora 4-5 év között mozog. Járműveink online GPS rendszerrel felszereltek, mely folyamatos, gyors információáramlást biztosít a fuvarszervező kollégák felé. Számunkra az a fontos, ami Önnek is, hogy áruja a megfelelő helyen, megfelelő időben, megfelelő minőségben és mennyiségben érkezzen meg. / Szállítmányozói felelősségbiztosítás, CMR és belföldi fuvarozói árukár felelősségbiztosítás, 10 millió Ft -ig. /

Értékek, minőség

Cégünk a szolgáltatások magas színvonalának biztosítása érdekében nagy hangsúlyt fektet munkatársai és beszállítói kiválasztására és képzésére. A cég a vevők elégedettségét folyamatosan nyomon követi, a reklamációk rendezésére kiemelt figyelmet fordít. A 25 éves szakmai tapasztalat és a folyamatosan frissített szaktudás garantálja az ügyfelek legjobb kiszolgálását. A megbízó árujának biztonságos továbbításával, kezelésével kapcsolatosan a Gégény Tamás E. V. teljes körű vagyon- és felelősségbiztosítási formákkal rendelkezik. Az infrastrukturális háttér rendszeres karbantartása, felügyelete mellett kiemelt figyelmet kap az adatbiztonság.