Sikeres a szombati szervizelés!

Kisebb kockázat, kevesebb haszon, biztos munka
2014-12-31
Motoros mikulások
2017-12-08

Sikeres a szombati szervizelés!

kamion szerviz

Gégény Tamás egyéni vállalkozó, tiszaújvárosi Márkaszerviz

Kezdetektől fogva belföldi szárazáru-fuvarozást végez Gégény Tamás 1998-ban útjára indított egyéni vállalkozása, immár tíz nyerges ponyvás szerelvénnyel. A vontatók közül hét Scania márkájú, négy 4-es szériás, míg három R-szériás modell, amelyek 7-15 évesek. „Első Scaniámat 2007-ben vásároltam 700 ezer kilométeres futásteljesítménnyel, és a jármű a mai napig üzemel a flottában másfél millió kilométerrel a számlálójában.

Habár nem éppen fiatalok már a Scaniáim, minden szervizelést a márka tiszaújvárosi kirendeltségénél végeztetek el, Classic javítási és karbantartási szerződés keretében. Ennek egyik legfőbb oka, hogy a szerelvényeim hétfőtől péntekig folyamatosan úton vannak, a Scaniánál pedig szombaton is hosszú nyitvatartási időben, rugalmasan fogadják a járműveket.

Mivel gyakran rakodunk Tiszaújvárosban, kifejezetten előnyös, hogy a szombaton leszervizelt járművek hétfő reggel rendelkezésre állnak. Várjuk, hogy saját kamionmosója legyen a tiszaújvárosi márkaszerviznek, mert azt is rendszeresen igénybe vennénk.” – mondta Gégény Tamás.

    Küldje el üzenetét, kérdését!


    Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat